norskEnglish
Åpningstider
Åpningstider:
09:00 - 21:00
Banen:
stengt
Vind
Værvarsel fra yr.no
Vind: Flau vind (1.4 m/s), Temp: 16 C, Delvis skyet

Samarbeidspartnere

Janus

Janusfabrikken ble etablert i 1895 og er i dag en av Europas ledende produsenter av undertøy. Ved fabrikken på Espeland i Bergen jobber omlag 100 ansatte med å produsere undertøy og sokker til barn og voksne. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge.

BA

BA ble utgitt første gang 23. mars 1927 under navnet Bergens Arbeiderblad.I 1981 la Bergens Arbeiderblad om fra å være en helformat ettermiddagsavis for hele Vestlandet, til å bli en halvformat morgenavis for Bergen. I 1984 brøt avisen med partijournalistikken og endret linje til å drive fri og uavhengig journalistikk, forankret i et sosialdemokratisk grunnsyn.10. august 1991 skiftet avisen navn fra Bergens Arbeiderblad til Bergensavisen. Utad heter avisen fremdeles BA

Radio1

Radio 1 HITS er mer musikk og mindre snakk! Sender i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.
SBS Radio Norge AS eies av SBS Broadcasting og driver Radio Norge, Radio 1 i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. SBS Radio driver også musikk-TV-kanalen The Voice TV, i tillegg til radiostasjonen The Voice of HipHop & RnB i Oslo og Bergen.

 

Olden

Olden er et Naturlig Mineralvann som har sin opprinnelse fra Blåfjellskilden i Oldedalen.
Isen, som vannet stammer fra, har ligget beskyttet i flere tusen år. Dette er dokumentert ved hjelp av C14-metoden.
Råstoffet (isen) til Olden vil alltid være flere tusen år – det er tiden det tar fra ny nedbør legger seg på toppen av isbreen til det som is når bunnen av breen.

Etter hvert som isen smelter fra undersiden av breen, renner vannet igjennom fjellgrunnen som hovedsaklig består av den harde bergarten Gneis. På sin vei gjennom grunnen blir vannet tilført mineraler. Det krystallklare vannet strømmer med godt trykk gjennom rør fra kildeutspringet og direkte inn i tapperiet i Olden. Strenge kvalitetskrav sikrer at vannet er uberørt og ubehandlet inntil det tappes på flasker.

 

Sparebanken Sogn og Fjorande

Sparebanken Sogn og Fjordane er den største banken i Sogn og Fjordane med ein forvaltningskapital på 32 milliardar kroner og 310 årsverk. Banken har 22 salskontor og 17 Bank i Butikk avtalar og har kontor i 21 av dei 26 kommunane i fylket. Sparebanken Sogn og Fjordane har som visjon å vere ei drivkraft for fylket. Gjennom god rådgjeving, tilføring av kapital til sunne prosjekt for næringslivet og folk flest skal banken oppfylle sin visjon. Banken har også eit breitt kulturelt engasjement og ser verdien av kulturelle bidrag i vid forstand for at lokalsamfunna skal utvikle seg. Banken er ein aktiv støttespelar for mange lag og organisasjonar, og har av overskotet for 2009 sett av 15 millionar.  Stikkord for vårt bidrag er mangfald, trivsel og nyskaping.

 


facebook.com/ulriken643
twitter.com/ulriken643
Ulriken643 | Haukelandsbakken 40 | 5009 BERGEN | NORWAY
Spørsmål eller tilbakemelding? Kontakt oss på post@ulriken643.no
Design & utvikling - Reaktor

Snarveier

Velg språk

if you want to buy cheap nba jerseys and others, please go to here